Viktiga datum: Förskolans dag 21 maj. Öppethus på Humlan 28 maj

Wednesday, June 4, 2014

Utflyckt med nya Humlan.

Idag har de äldsta av våra Småkryp som till hösten blir Humlor varit på utflyckt tillsammans med de barnen de ska gå med i höst.
 
Vi samlades vi 9:45 vid humlan för att tillsammans promenera bort till slingan. När vi kom fram till slingan fick vi leka fritt. Det var roligt att springa i backen och massa annart roligt. Det fanns många vinbärssnäckor som vi inspekterade försiktigt.
Gustav och Edwin tände grillen och det va spännande men vi lyckades slita oss en runda för att leka med fallskärmen, och oj vad roligt det va. Vi spran runt, spran under den och höjde den så högt vi kunde sen så långt ner vi kunde.
Lagom till lekens slut var de första korvarna färdiga. Smarrigt för magarna att få grillad korv och saft i naturen. När vi var mätta va det dags att leka mer. Vi lekte tillsammans med både kompisar vi känner men lärde även känna nya kompisar. När klockan närmade sig ett var det dags att samla ihop oss i ett långt led igen och traska tillbaka till förskolan för att berätta för våra Småkryps kompisar om vår dag.
 



Vid slingan, några barn kollar på när grillen tänds medan andra
letar vinbärssnäckor och andra kryp.




Grillad korv med bröd är gott i naturen.


Några barn hittade ett spindelnät med vattendroppar.
 
 
 
Vinbärssnäckorna var spännande att titta på.
Barn: Dem är slämmiga.
 
 
 
Här springer vi inte fallskärmen.
 

No comments:

Post a Comment