Viktiga datum: Förskolans dag 21 maj. Öppethus på Humlan 28 maj

Thursday, May 8, 2014

Mamma Mu röris och Humlanträff numer två

Igår fick vi en ny skiva till Fjärilen. Visor för hela kroppen med Mamma Mu. Idag efter vi hade ätit frukt så lyssnade vi på första halvan av skivan. Vi sjöng med och gjorde passande rörelser.
 
 
Idag var det även dags för de äldsta Fjärilarna att besöka Humlan igen. Vi var idag och lekte i idrottshallen. Det var mycket roligt. Humlan fröken Matilda hade förberett en lek vi lekte, skeppsbrott. Man skulle gå på redskapen utan att nudda golvet.Alla barnen hade varsin båt (rockring) dit tog man skatterna (ärtpåsar och band) som flöt omkring på golvet. 

 
Här är banan som vi tog oss fram på.
 
 

 
Man fick sträcka på sig för att nå skatterna.
 
 

 
Vi tyckte det va riktigt roligt och var varma efter vårt bus i idrottshallen. Det var behövligt med god pasta/kycklingsallad när vi kom tillbaka till Fjärilen.
Efter maten, sagan och vilan gjorde vi en pärlverkstad vid ett bord på Fjärilen. Det pärlades flitigt, både armband och halsband. Just nu står vi och titta ut igenom fönstret medan regnet står som spö i backen. Vi tycker det är spännande och se vattnet som forsa ut ur stupröret utanför fönstret.

No comments:

Post a Comment