Viktiga datum: Förskolans dag 21 maj. Öppethus på Humlan 28 maj

Thursday, November 14, 2013

Tiornas första träff

Vi på Små Krypen arbeta med mycket öppna dörrar mellan våra avdelningar och de flesta barnen känner barnen från de andra avdelningarna. 
Men efter sommaren är det dags för våra barn födda 2010 att gå vidare till Humlan. Vi har därför nu börjat med träffar för våra tior så att de barnen kan lära känna varandra bättre och bli en grupp inför överflyttningen. 
Vi ser det som en möjlighet att på ett så naturligt sätt som möjligt skola över barnen till Humlan. Vi kommer fram till sommaren ha träffa med jämna mellanrum och när sommaren närmar sig kommer vi ha dem tillsammans med Humlan personal och de barnen som är födda 2009 som kommer gå på Humlan tillsammans med barnen.

Idag på första träffen höll vi till på stora gården. Josephine från Fjärilen och Emma från Myran va pedagogerna som va med vid träffen. Vi skrev tillsammans med barnen deras namn med gatukritor och barnen hjälptes åt att känna igen sina namn. Sedan ritade vi massa olika fina saker på marken. Vi lekte även "du kan inte ta mig" till fröknarna va genom svett. Med kabelvindorna hade vi race ner från bron och såg vems som va snabbast och kom längst.




No comments:

Post a Comment